Laurențiu Ursache managerul formatiei, împreuna cu Sabina Ursache, Iulian Suru si Constantin Chirila sunt membri de baza ai Formației IMPACT Iasi, ce s-a infiintat in august 2012.

      Formatia Impact Iasi va pune la dispozitie o gama larga de pachete de muzica care acoperă o gama larga de gusturi si preferinte.
Calitatea serviciilor oferite  este ireprosabila. Acest lucru este confirmat de feedback-urile pozitive pe care le primim de la clientii nostri, cu care nu de putine ori ne reintalnim. Investim timp si resurse pentru ca fiecare aspect al muncii noastre sa fie la standarde inalte, fie ca este vorba de serviciile prestate sau relatia cu clientii.

     Seriozitatea si profesionalismul cu care venim in intampinarea clientilor, dar si faptul ca le oferim sfaturi si multe alte surprize placute, ne claseaza in topul preferintelor acestora.
     Asadar, daca va doriti o nunta de neuitat, vreti ca micutul dvs. sa fie sarbatorit asa cum se cuvine la botez, sau aveti un eveniment ce merita celebrat intr-un mod deosebit, petrecere corporate sau zi de nastere, Formatia Impact Iasi va ofera muzica ideala.

Sabina Ursache este absolventa a Conservatorului din Chisinau, si canta muzica populara si muzica usoara

A cantat in concerte cu Orchestra Lautarii din Chisinau dirijata de Nicolae Botgros.

Constantin-Chirila

Un violonist de exceptie – Constantin Chirila

imp82

Dorel Crismareanu – tambal, colaboratorul nostru permanent, instrumentist al Orchestrei profesioniste „Rapsozii Botosanilor”.

iulian-suru-3

Iulian Suru – absolvent al Conservatorului „George Enescu” din Iasi, instrumentist al Orchestrei Nationale „Valahia” din Bucuresti.

daniel-straton

Daniel Straton – absolvent al Conservatorului G. Enescu din  Iasi, component al orchestrei de muzica populara „HORA” din Iasi, colaborator permanent.

19-Iulie-2014-(12)

Cu formatia noastra colaboreaza doi instrumentisti (trompeta si clarinet) de la Orchestra profesionista RAPSOZII BOTOSANILOR, in functie de cerintele dvs: Vasile Vitalariu si Relu Paladi

10543090_789725537725725_288586356_n - Copy

Laurentiu Ursache (membru si manager al formatiei) – provine dintr-o familie unde muzica a fost studiata (tatal a cintat la Orchestra profesionista Rapsozii Botosanilor) iar el  il mosteneste. Canta de 30 de ani si este absolvent al conservatorului G. Enescu.
Din 2008 este realizator de emisuni de folclor „DEDICATII MUZICALE” la Radio Iasi, in zilele de  joi de la orele  18.00 la  20.00 si duminica de la orele 13.00-15.00. Realizator emisiuni TV – TELEMOLDOVA luni si marti 19-21,le puteti urmari pe internet in direct pe: wwwradioiasi.ro si telemoldova+.

Share Button